etusivu huvipuistot teemapuistot tivolit lakkautetut tietoja
Funpark Helsingin Leikkiluola Hilarius Hiiren kylä Huimala Huvisatama Jukupark Kesämaa Korkeasaari Muumimaailma Puuhamaa Santapark Sealife Tropicario Vauhtipuisto Visulahti Zoolandia

HELSINGIN LEIKKILUOLA

Sivut avattu 27.03.12

Yhteystiedot
Kohdeluettelo
Valokuvia Helsingin Leikkiluolasta

Leikkiluolan yleiskuvaa Helsingin Leikkiluola kuuluu Areena Center liikunta- ja vapaa-ajan keskukseen. Toimipisteitä Areena Centerillä on kolme: Helsingin Hakanimessä, Myllypurossa ja Ruskeasuolla. Sen perustivat salibandyä harrastavat kaverukset Jarmo Perttilä ja Heikki Vienola vuonna 1993. Keskuksissa voi pelata erilaisia pallopelejä kuten salibandyä, sählyä ja koripalloa.

Helsingin Leikkiluola sijaitsee Hakaniemen torin kupeessa. Se on kooltaan yli 1000 neliön suuruinen. Kokoonsa nähden sinne on saatu mahdutettua monia kiinnostavia kohteita ja ajanvietteitä mm. Lego-rakennuspiste, pomppulinnoja, trampoliini ja monia tuttuja pelihallien pelikoneita kuten Airhockey, nopeustesteri ja autopelejä. Koska puisto sijaitsee Hakaniemessä, ovat kulkuyhteydet sinne mitä mainioimmat. Lähes kaikki linja-autot, raitioliikenne ja metrot pysähtyvät Hakaniemen torilla. Autoileva asiakas voi pysäköidä autonsa melkein Leikkiluolan oven eteen Sörnäisten Jaffa station pysäköintihallissa.

Puiston aukioloajat voi tarkistaa Helsingin Leikkiluolan nettisivulta.

Yhteystiedot

Osoite: Sörnäisten rantatie 6, 00530 Helsinki
Puhelin: 020 710 9902
Nettisivu: www.leikkiluola.fi
E-mail: info(at)leikkiluola.fi

Kohdeluettelo

Seikkailuluolan kohteet

Valokuvia Helsingin Leikkiluolasta

Kuvat on otettu keväällä 2012.

sisaankaynti1_iso.jpg 86k

Sisäänkäynti

Sisäänkäyntejä Leikkiluolaan on kaksi. Ensimmäinen sisäänkäynti on tarkoitettu kävellen puistoon tuleville asiakkaille. Sisäänkäynnille löytää aivan Hakaniemen torin kupeesta. Autoileva asiakkas voi kätevästi pysäköidä Sörnäisten rantatiellä olevaan Jaffa Station pysäköintihalliin. Molempia reittejä käytettäessä löytää vaivattomasti perille.

sisaankaynti2_iso.jpg 54k

Sisäänkäynti Helsingin Leikkiluolaan

Leikkiluolaan löytää hisseiltä helposti, kunhan seuraa lattiassa olevaa raidoitettua punavalkoista opastinta.

kahvio_iso.jpg 76k

Kahvio

Kahviossa myydään pieneen ja vähän suurempaankin nälkään mm. pizzapaloja, limua, kahvia ja pullaa. Tästä samasta kahviosta ostetaan myös sisäänpääsyliput Leikkiluolaan.

aku_iso.jpg 71k

Lasten pöytä

Aikuisten herkutellessa suurissa pöydissä kahvilan puolella, voi pikkuväki keskittyä nauttimaan pienempiä herkkuja yhdessä Akun, ja hänen ystävien seurassa pienemmässä pöydässä.

bumpy_iso.jpg 70k

Bumpy Bunny

Hyppivän pupun kanssa on kiva temmeltää vaikka koko päivä. Leikkiluolassa on kolme erilaista pomppulinnaa; yksi pienempi ja pari suurempaa.

pomppulinna2_iso.jpg 68k

Pomppulinna

pomppulinna1_iso.jpg 75k

Pomppulinna

kiipeily_iso.jpg 113k

Seikkailurata

Seikkailuradalla eteesi tulee mitä erilaisempia esteitä. Selvitätkö radan alusta loppuun saakka?

peuhu_iso.jpg 69k

Peuhupaikka

kiipeilyseina_iso.jpg 76k

Kiipeilyseinä

Lähde seikkailuun dinosaurusten kanssa. Dinojen seurassa seinää kiivetessä viihtyy varmasti, ja voihan sitä samalla yrittää kurkottaa vaikka pilviin saakka!

trampoliini_iso.jpg 69k

Trampoliini

Päivän lopuksi on hyvä päästää vielä viimeiset energiat ulos. Se käykin kätevästi trampoliinissa.

airhockey_iso.jpg 55k

Airhockey

Peli vaatii tarkkaa silmää ja nopeutta. Tarkoituksena on saada lyötyä kiekko maaliin, ennen kuin vastustaja ehtii tekemään sen sinun maaliisi. Airhockeystä on Leikkiluolassa käytössä myös lasten malli.

babyair_iso.jpg 67k

Lasten Airhockey

aku_iso.jpg 87k

Alpine racer

Lähde ottamaan selvää, ovatko laskettelutaitosi vielä kunnossa? Samalla voit haastaa kisaan myös ystäväsi.

crazy_iso.jpg 80k

Pelejä

Seikkailuhallista löytyy kymmeniä erilaisia pelejä. Taattua onkin, että jokaiseen makuun löytyy varmasti mieleinen.

hammer_iso.jpg 89k

Hammer action

Hammer action on peli, jossa nopeus on valttia. Tarkoituksena on ehtiä nuijimaan mahdollisimman monta ötökkää, jotta pääsee tapaamaan suurta Bossia. Voitettua suuren Bossin on pelin mestari! Uskallatko ottaa haasteen vaastaan?

Pääsivulle